Kartoffelsalat

10 personer
2 timer

Den her kartoffelsalat med olie-eddike dressing er næsten ligesom Bedstemor lavede den - med masser af persille. Velbekomme :)

Ingredienser

• 3 kg Skrabede nye kartofler • 0,75 dl Olie • 0,75 dl Eddike • 3-4 spsk Sukker • 3-4 tsk Fint salt • 2 stk Løg /rødløg • 1 bundt Purløg • 2 bundt Persille

Fremgangsmåde

Kog de skrabede nye kartofler møre i saltet vand i ca. 20 min. Køl dem ned. 

Løget rives, purløg og persille hakkes - eller aller nemmest, kom det hele i en minihakker sammen med olie, eddike, salt og sukker.

Smag dressingen til med salt og sukker.

Skær de afkølede kartofler i skiver og bland dem i dressingen. Kartoffelsalaten bliver bedst, hvis den trækker mindst 2 timer i køleskabet.